<<<etusivulle

Tietosuojaseloste ja evästeet

Päivitetty 19.11.2019

EVÄSTEET

Käytämme evästeitä, jotta voimme antaa sinulle parhaan kokemuksen sivuillamme. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletamme että hyväksyt niiden käytön.

Halutessasi löydät lisätietoa evästeistä Viestintäviraston sivuilta.

REKISTERIN PITÄJÄ  JA YHTEYSHENKILÖ

Tietosuojavastaava
Tomi Korpela
Puh. +358 45 2017 305
contact@dovendi.com

REKISTERÖIDYT

Dovendin asiakasrekisterissä ovat kaikki sinne itse tietonsa antaneet ja ylläpitäjän sinne lisäämät asiakkuudet. Dovendi.com ylläpitää rekisteriä asiakkaista ja potentiaalisista asiakkaista omassa tietojärjestelmässään.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS

Asiakasrekisterissä olevia tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palveluistamme kertomiseen ja palvelun virhetilanteiden selvittämiseen.

REKISTERIIN TALLENETTAVAT HENKILÖTIEDOT

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • nimi
  • osoite (koti tai yrityksen)
  • sähköposti
  • puhelinnumero
  • toimiala
  • laskutustiedot

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyllä on oikeus tietää hänestä tallennettuja tietoja. Tietoja koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen contact@dovendi.com

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

Rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle ja valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään, asiakassuhteen syntyessä
  • asiakkaalta itseltään, yhteydenottolomakkeen kautta
  • markkinointia varten yritysten omilta verkkosivustoilta ja niitä laillisesti keräävät tahot
  • yritysten sähköpostitse tapahtuneen markkinoinnin ja muun viestinnän kautta

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Dovend.com ulkopuolelle. Luovutamme tietoja vain asiakkaan luvalla tai pyynnöstä yhteistyökumppaneillemme esimerkiksi yhteydenottoa varten sekä asiakkaan/tilaajan laskutukseen liittyviä tarvittavia tietoja laskuttajallemme SLP Group OY, 2485076-3, PL1000 00718 Helsinki.

KÄSITTELYN KESTO

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELIJÄT

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja.

Dovendi logo

Tampereella 19.11.2019
Tomi Korpela
Dovendi.com

error: Content is protected !!